26.jpg

Wij zijn een kleine voetbalclub en bestaan al sinds 1932. Momenteel spelen we met 3 seniorenelftallen in de competitie. Het 1e team speelt in de 5e klasse en het 2e en 3e team in de reserve 5e klasse. Wij spelen altijd op zondag, het 1e om 14.00 uur en het 2e en 3e om 10.00 uur

Zandhuizen heeft sinds lange tijd ook weer haar eigen jeugd team. Nadat de samenwerking tussen Boijl, Zandhuizen, Oosterstreek en OZC is gestopt betreffende de jeugdelftallen is het Zandhuizen gelukt om weer een eigen jeugd team op te zetten. Het jeugd team speelt de thuiswedstrijden op de zaterdag om 10:00.

Het totaal aantal spelende, niet-spelende leden en donateurs is ongeveer 175. Door middel van sponsoring, reclameborden en diverse acties, zoals b.v. het inzamelen van oud papier zijn wij in staat om de contributies laag te houden.

Mocht u lid willen van onze kleine maar gezellige vereniging meld u dan aan als lid of donateur bij een van de bestuursleden.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews